Λαμία: Μπήκαν μπουλντόζες στα στέκια των ναρκομανών(φωτο και ηχητικό)

0

Θύμιος Καραΐσκος: «Κλείνουμε τις πληγές» που ταλανίζουν την πόλη μας για τόσα πολλά χρόνια και δίνουμε στην παλιά πόλη, την ομορφιά και την αίγλη που της αξίζει.

 

Επιχείρηση κατεδάφισης σήμερα νωρίς το πρωί στα εγκαταλελειμμένα κτήρια στη ιστορική περιοχή της παλιάς Λαμίας πάνω από την Πλατεία Λαού.

Η περιοχή από γραφικά δρομάκια και μοναδική πρόσβαση προς την Παναγία Αρχοντική και το Κάστρο τα τελευταία 20 χρόνια είχε υποβαθμιστεί και είχε καταλήξει χώρος συγκέντρωσης εξαρτημένων ατόμων,με συχνούς καυγάδες,και κλήσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Το ποτήρι όμως ξεχείλισε,όταν  πριν από 10 ημέρες  βρέθηκε νεκρός ένα νεαρό εξαρτημένο άτομο.

Σήμερα στην περιοχή μπήκαν μπουλντόζες και ξεκίνησε το έργο της κατεδάφισης ανακουφίζοντας τους περίοικους που ένιωθαν ξένοι στην γειτονιά τους.Οι κάτοικοι δήλωσαν στο μικρόφωνο του FM1 ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση του Δήμου καθώς θα αναδειχθεί η γειτονιά αλλά και θα περπατάνε ελεύθεροι.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων,Θύμιος Καραΐσκος που βρέθηκε στο σημείο δήλωσε ότι:” στόχος μας είναι να αναδείξουμε ένα υπέροχο κομμάτι της Λαμίας, που για δεκαετίες ολόκληρες παρέμενε στην αφάνεια κάτω από επικίνδυνα χαλάσματα, έρμαιο της παραβατικότητας και φόβος για δεκάδες συμπολίτες μας που διαμένουν στην περιοχή”:

Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ανέφερε ότι η περιοχή αυτή είναι εγκαταλειμμένη εδώ και 20 χρόνια.Προτεραιότητα και στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση της με νέα έργα στους κοινόχρηστους χώρους και στην κατεύθυνση αυτή ήδη εργάζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here