Λαμία: Με δυναμικές αντιδράσεις ξεκίνησε η βδομάδα στην Αγία Παρασκευή

0

Χθες Κυριακή απέκλεισαν την ΕΟ για δύο ώρες,σήμερα ξεκινούν από νωρίς την οργάνωση του αγώνα οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την πληροφορία πως ετοιμάζεται κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μαυρομαντήλα, δίπλα στο χωριό τους οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση και διαρκή κινητικότητα.

Το κλείσιμο της ΕΟ ήταν μόνο η αρχή λένε και μέσω της οργανωτικής επιτροπής αγώνα που έχουν συστήσει,ενημερώνουν πως ο πραγματικός αγώνας ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Στις 10 το πρωί καλούνται οι κάτοικοι στο κοινοτικό κατάστημα.

Αρχικά προγραμματίζεται εποχούμενη ενημέρωση σε όλα τα γειτονικά χωριά αλλά και την Λαμία και στην συνέχεια συγκέντρωση σε σημείο που θα επιλεγεί και θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή.

Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουν το δίκιο μας και να ακυρώσουν την απόφαση,ξεκαθαρίζουν τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου τους.

Δείτε το διαδικτυακό κάλεσμα της επιτροπής:

Ξεκινάμε αύριο Δευτέρα 13/1/20 το πρωί στις 10:00 από το κοινοτικό γραφείο της Αγίας Παρασκευής για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη δημιουργία hotspot στη Μαυρομαντήλα.
ΑΠΕΥΘΎΝΟΥΜΕ ΚΆΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here