Λαμία: Βόμβες και εντάσεις στην δίκη Κορκονέα-Σαραλιώτη στο Εφετείο(ηχητικό)

0

Για τις 9 Μαΐου διέκοψε το Εφετείο Λαμίας την δίκη Κορκονέα – Σαραλιώτη μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης αγόρευσης της συνηγόρου πολιτικής αγωγής Ζωής Κωνσταντοπούλου σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο το πρωί και μέχρι να γίνουν όλοι οι έλεγχοι,η διαδικασία της υπόθεσης Γρηγορόπουλου άργησε να ξεκινήσει .

Γύρω στις 12 το μεσημέρι όμως οι βόμβες άρχισαν να πέφτουν αυτή τη φορά μέσα στην αίθουσα.

Η κα Κωνσταντοπούλου εκνευρισμένη προφανώς από την απόφαση της έδρας να μην γίνει προβολή video και αναφορά εκ νέου σε ήδη αναγνωσθέντα στοιχεία απευθύνθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τους δικαστές αμφισβητώντας την νομιμότητα αποκλεισμού των ενόρκων από την απόφαση αυτή.

Η διαδικασία με διακοπές και εντάσεις συνεχίστηκε ως τις 4 το απόγευμα,οπότε και με την ολοκλήρωση της κας Κωνσταντοπούλου το δικαστήριο διέκοψε για τις 9 Μαΐου.Η ίδια επέμεινε μέχρι το τέλος στην άποψή της πως το Δικαστήριο κακώς απέρριψε το αίτημα της για προβολή του video που ζητούσε ενώ λάθος ήταν και η απόφαση που ελήφθη χωρίς την άποψη των ενόρκων:

.

Αν οι τρεις συνήγοροι των κατηγορουμένων καταφέρουν να συντμήσουν τις αγορεύσεις του η δίκη θα τελειώσει εκεί.Διαφορετικά θα υπάρξει μία ακόμη δικάσιμος στις 20 Μαΐου και με την απόφαση των δικαστών θα ολοκληρωθεί μια δύσκολη υπόθεση.

Σε δηλώσεις του μετά την διαδικασία ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα Βαγγέλης Ανδρούλας σχολίασε πως   σήμερα εκδηλώθηκε διπλή απόπειρα εκφοβισμού του Δικαστηρίου αφενός με την απρόκλητη επίθεση της συνηγόρου  πολιτικής αγωγής προς τους τακτικούς δικαστές,και αφετέρου του απειλητικού τηλεφωνήματος περί τοποθέτησης βόμβας.

Πάντως αν και έγινε αναφορά στους Πυρήνες της Φωτιάς δεν θεωρείται πως το τηλεφώνημα είχε σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση μέλη της οποίας είναι ήδη προφυλακισμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here