Λαμία:Χειροπέδες σε υπαλλήλους και ρομά για κλοπή από Super Market

1

11 άτομα,4 εργαζόμενοι,5 ρομά και 2 αλλοδαποί συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λαμίας και θα οδηγηθούν το πρωί στα Δικαστήρια με την κατηγορία της κλοπής και συνέργειας σε αυτήν προϊόντων από Super Market.

Σύμφωνα με την καταγγελία των υπευθύνων υποκαταστήματος αλυσίδας Super Market στη Λαμία,υπάλληλοι του καταστήματος διευκόλυναν ρομά και αλλοδαπούς να παίρνουν εμπορεύματα χωρίς να περάσουν από το ταμείο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι εργαζόμενοι του καταστήματος χαρακτήριζαν τρόφιμα ,λαχανικά,κατεψυγμένα,αλλαντικά και κρέατα ως ακατάλληλα και τα παρέδιδαν στους ρομά έξω από το κατάστημα αντί να τα καταστρέψουν όπως προβλέπεται.

Οι ακατάλληλες ποσότητες από τις αρχές της χρονιάς ήταν αυξημένες κάτι που έβαλε σε υποψίες τους υπεύθυνους που ζήτησαν την συνδρομή της Αστυνομίας.
Το πρωί της Τετάρτης μετά από παρακολούθηση συνελήφθησαν οι 4 υπάλληλοι που έβγαζαν εκτός καταστήματος διάφορα είδη αλλά και οι υπόλοιποι 7 που παραλάμβαναν τα τρόφιμα.

Δεν κλέβουμε την εταιρεία,είδη προς απόσυρση που αντί να πετάξουμε τα δίναμε σε ανθρώπους που τα έχουν πολύ ανάγκη ήταν και βεβαίως δεν πληρωνόμαστε γιαυτό, ήταν ο ισχυρισμός των συλληφθέντων οι οποίοι αφήνουν να εννοηθεί πως η όλη υπόθεση έχει σχέση με τις προθέσεις της εταιρείας για απολύσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παράξενη υπόθεση…αν εμπίπτει στον νόμο, αυτή η πόλη μας, συνεχώς στην «πρωτοπορία» είναι….
    Τα προϊόντα προς απόσυρση γιατί δεν τα κατέστρεφαν? Η Εταιρία γνώριζε τις φιλάνθρωπες «πράξεις»?
    Αφού ήταν ακατάλληλα γιατί τα πρόσφεραν για να καταναλωθούν?
    Την ακαταλληλότητα ποιος αρμόδιος την διαπίστωνε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here