Λαμία:Κινηματογραφική καταδίωξη από το κέντρο ως το Λιανοκλάδι

0

Τρύπωσαν σαν ποντικοί σε διαμέρισμα του κέντρου έκλεψαν και μόλις έγιναν αντιληπτοί το έβαλαν στα πόδια.Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη που έφτασε ως το Λιανοκλάδι.

 

Οι δύο άντρες πατέρας και γιος έβαλαν στο στόχαστρο διαμέρισμα 1ου ορόφου στο κέντρο της Λαμίας λίγο μετά τις 10 το πρωί σήμερα.

Παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα μπήκαν στο σπίτι το οποίο ερεύνησαν με την άνεσή τους αφού δεν ήταν κανένας μέσα.Πήραν τα 350 ευρώ που βρήκαν και ακολούθησαν την ίδια οδό για να φύγουν. Για κακή τους τύχη όμως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού επέστρεφε,τους αντελήφθη και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ακολούθησε κυνηγητό από οικοδομή σε οικοδομή για να συλληφθεί αμέσως ο 35χρονος πατέρας. Για τον νεαρό ρομά όμως που ήταν και πιο γρήγορος χρειάστηκε κυνηγητό με περιπολικά αφού φαίνεται πως  το αυτοκίνητο της οικογένειας ήταν κάπου εκεί κοντά.

Το κυνηγητό συνεχίστηκε μέσα από τους δρόμους της Λαμίας ως το Λιανοκλάδι με τα περιπολικά να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια μέχρι να πιάσουν και να φέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα και τον γιο. Απορίας άξιο είναι βέβαια το πότε πρόλαβε και ξόδεψε ένα μέρος από τα κλοπιμαία αφού πάνω του βρέθηκαν μόνο 180 ευρώ.

Και οι δυο τους έχουν απασχολήσει επανειλλημμένα τις Αστυνομικές αρχές με παρόμοιες πράξεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here