Λαμία:Γονείς κατηγορούνται για κακοποίηση του μωρού τους

Στο Εφετείο Λαμίας παρουσιάστηκαν ως διαζευγμένοι

0

Χτυπήματα που επέφεραν βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες κατηγορείται πως επέφερε στο λίγων μηνών παιδί του πατέρας που βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λαμίας όπου επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση πατέρας μητέρα αλλά και συγγενικά πρόσωπα του άνδρα προσήλθαν ξεχωριστά και με άλλους δικηγόρους.
Το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στα τέλη του 2015 και μάλιστα την μία φορά στο σπίτι των γονιών του άνδρα γιαυτό και κατηγορούμενοι για υπόθαλψη είναι και η γιαγιά του παιδιού και ο θείος του αδελφός του πατέρα που ήταν μάρτυρες της βίαιης συμπεριφοράς αλλά δεν αντέδρασαν.
Η δικηγόρος της μητέρας Χρυσούλα Σουλιώτη ζήτησε αναβολή της δίκης σήμερα και σε αυτό συναίνεσε και ο δικηγόρους του πατέρα Γιώργος Ζελενίτσας ο οποίος μόλις σήμερα πήρε την δικογραφία στα χέρια του.
Αξίζει να σημειωθεί πως το παιδί 3ων χρόνων περίπου σήμερα,φιλοξενείται σε ίδρυμα όπου συχνά το επισκέπτεται η μητέρα που εκτός των άλλων ζητά από το Δικαστήριο να της ανατεθεί η επιμέλεια και να το πάρει μαζί της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here