Λαμία:Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Δημοτικό Θέατρο

0

Ο Δήμος Λαμιέων και το Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιάς συνδιοργανώνουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Γρηγόρη Μπιθικώτση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Συμμετέχουν ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και η Λαϊκή Ορχήστρα του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιάς.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ηθικοθρησκευτικός Σύλλογος «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» – Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας και το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλίχορος.
Η συναυλία πραγματοποιείται για την στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Για την εκδήλωση αυτή το ΔΣ του ιδρύματος ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.
Δείτε την ανακοίνωση
Ο ΗΘΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ:
ΤΟ ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ,
ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ,
ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΧΙΣΤΡΑ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here