Λαμία:Ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε να πέσει στο κενό

Κραυγή απόγνωσης:Δεν μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου

0

Στην καρδιά της Λαμίας,την Πλατεία Πάρκου επέλεξε 33χρονος ρομά να διαμαρτυρηθεί και να απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορούσε να ταΐσει τα παιδιά του,όπως φώναζε. Νωρίς το μεσημέρι αναστατώθηκε το κέντρο της Λαμίας όταν ο 33χρονος ανέβηκε σε μια οικοδομή και από την ταράτσα απειλούσε να πέσει.

Κλήθηκε η Αστυνομία και μάλιστα προσήλθε και ειδικός διαπραγματευτής να συζητήσει μαζί του και να τον πείσει να μην προχωρήσει στις απειλές του.

Τελικά με την παρέμβαση αστυνομικών το επεισόδιο έληξε αφού την ώρα που τον απασχολούσαν με κουβέντα από τον δρόμο,αστυνομικοί βρέθηκαν πίσω του και τον εγκλώβισαν κατεβάζοντάς τον από την ταράτσα.

Όπως προέκυψε πρόκειται για τον πατέρα μιας 7μελούς οικογένειας που τους τελευταίους μήνες κοιμάται με τα πάντε παιδιά και την γυναίκα του στους δρόμους της Λαμίας,σε γωνίες πολυκαταστημάτων και πρόσφατα στο πάρκιν της Δημοτικής Αγοράς.

Δεν είναι λίγες οι φορές που και η Αστυνομία που καλείται από πολίτες έχει κάνει συστάσεις στον συγκεκριμένο ο οποίος όμως για κάποιο λόγο δεν θέλει να πάει στην Καμηλόβρυση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here