Λαμία:Αγριογούρουνο vs νταλίκας-και το σήριαλ συνεχίζεται

0

Η σύγκρουση του μεγαλόσωμου ζώου με το βαρύ φορτηγό στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης ήταν αναπόφευκτη.

 

Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ευτυχώς κράτησε στον δρόμο την νταλίκα η οποία υπέστη μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Το μεγάλο φορτηγό κινούνταν στην Εθνική Οδό στον δρόμο Λαμίας-Άμφισσας τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν στις στροφές του Καρανάσιου κατεβαίνοντας προς Λαμία,το αγριογούρουνο επιχείρησε να περάσει κάθετα τον δρόμο και έπεσε με δύναμη στο μπροστινό  τμήμα του οχήματος.

Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που ο οδηγός σοκαρισμένος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το αγριογούρουνο χτυπήθηκε σοβαρά αλλά και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο όχημα.

Μετά από λίγα μέτρα το ζώο έπεσε νεκρό ενώ ο οδηγός που ενημέρωσε και την τροχαία με μεγάλη προσπάθεια κίνησε την νταλίκα μέχρι το επόμενο parking όπου παραμένει για τεχνικό έλεγχο.

Το θέμα με τα αγριογούρουνα και τις νυχτερινές επιδρομές τους στους δρόμους γύρω από την Λαμία,άρχισε πάλι να γίνεται έντονο  (το βράδυ της Δευτέρας στον παράδρομο της Ανθήλης η σύγκρουση ήταν με αστικό λεωφορείο της γραμμής Λαμία-Ανθήλη)και να απασχολεί τροχαία,οδηγούς αλλά και καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here