Κ.Τσαμαδιάς: Όχι στην εικονική πραγματικότητα του κ. Γαβρόγλου…

1

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως για την αναστολή έναρξης λειτουργίας από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος Πανεπιστημιακών τμημάτων,μεταξύ των οποίων και 4 στην Στερεά Ελλάδα, ο πανεπιστημιακός Ντίνος Τσαμαδιάς απάντησε μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 στις αιτιάσεις κομματικών και πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

“Kαλό θα είναι να διαβάζουν προσεχτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Η κα Κεραμέως δεν αναφέρει ότι θα καταργηθούν αλλά ότι αναβάλλεται η έναρξη λειτουργίας τους, όμως επί της ουσίας και αν επιλέξουμε ως σημείο αναφοράς το τμήμα Λογοθεραπείας του Θεσσαλικού πανεπιστημίου που θα λειτουργούσε στην Λαμία, καλώς αποφασίστηκε η αναβολή λειτουργίας του γιατί θα ήταν ένα τμήμα “εικονικό”.

Δεν υπήρχαν ούτε οι υλικοτεχνικές υποδομές ούτε το προβλεπόμενο διδακτικό προσωπικό.
Γιαυτό και ο βουλευτής Φθιώτιδας και υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανέλαβε πρωτοβουλία για της εξ υπαρχής σχεδίαση των δομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας.
Να βρεθούν χώροι,να έχουμε κτήρια κατάλληλα και υποδομές ικανές να καταστήσουν λειτουργικά τέτοια πανεπιστημιακά τμήματα.

“Ετσι και τα πολιτικά πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ ας συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά για λειτουργία στην περιοχή μας τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που μελλοντικά θα αποτελέσουν την βάση για την επανασύσταση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας…”
Ακούστε τι ακριβώς είπε στο κεντρικό μας δελτίο ο κ.Τσαμαδιάς:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ …….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ……ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΕΔΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑ ΕΙΠΕ…..ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ….ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ……ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΛΑΜΙΑ……ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ…….ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ……ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ……..ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ…….ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ…..ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ…..!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ……..ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ…….ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ…..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here