Κ Μπακογιάννης: Το μυαλό μου στην Αθήνα,η καρδιά μου στη Στερεά

Περίσσεψε η συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς

0

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν από την αρχή η σημερινή απολογιστική συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς,με τα περισσότερα από τα μέλη της να μην μετέχουν στην επόμενη θητεία.

 

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Λουκάς Υπερήφανος είχε νωρίς ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσει στην Αυτοδιοίκηση, η συγκίνησή του όμως αποχαιρετώντας το σώμα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής:

Όσο για τον Περιφερειάρχη Στερεάς και νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη τα πράγματα ήταν πιο εύκολα.Έχοντας δίπλα του τον νεοεκλεγμένο Περιφερειάρχη και διάδοχό του Φάνη Σπανό έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων και όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του FM-1 για τα συναισθήματα που τον διακατέχουν μια τέτοια μέρα απάντησε:

Το μυαλό μου θα είναι στην Αθήνα από τον Σεπτέμβρη,όμως η καρδιά μου θα είναι πάντα στην Στερεά.

Αισιόδοξος για την πορεία του ως περιφερειάρχης και την συνεργασία  τους με τους δημάρχους εμφανίστηκε ο Φάνης Σπανός δηλώνοντας  στην τοποθέτησή του ότι << η προηγούμενη διοίκηση αφήνει μία σημαντική παρακαταθήκη  για να μπορούν να ξεκινήσουν οι επόμενοι και αν συνεχίσουν με την  σκληρή δουλειά να περάσουν την  περιφέρεια σε άλλο επίπεδο. >> Παράλληλα  σημείωσε πως η σημερινή ΠΕΔ με την περιφέρεια  έδωσαν σκληρές μάχες  αλλά δούλεψαν ως σώμα με ανοιχτές πόρτες και  για αυτό κέρδισαν. Υποσχέθηκε  να κάνει το ίδιο με την αμέριστη συνεργασία όλων .

Συγκίνηση και για τα περισσότερα μέλη της ΠΕΔ που αποχωρούν πλέον από την διοίκησή της είτε γιατί δεν εκλέχθηκαν είτε γιατί αποχώρησαν είτε γιατί εκλέχθηκαν σε άλλα όργανα πλέον. Για όλους αυτούς πάντως το κεφάλαιο ΠΕΔ και πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση κλείνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here