Κώστας Μπασδέκης: Οχι σε αυταπάτες!

0

Από το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης στο κεντρικό δελτίο του FM-1 96,2 μίλησε με αφορμή την αλλαγή στην ηγεσία της περιφέρειας, ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μπασδέκης ο οποίος τόνισε ότι ας μην τρέφει αυταπάτες ο στερεοελλαδίτικος λαός ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με την αλλαγή προσώπων στη διοίκηση της περιφέρειας.

Όπως και ο κ Μπακογιάννης προερχόμενος μένω από τη Νέα Δημοκρατία αλλά είχε τις ίδιες πολιτικές πρακτικές με την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έτσι και η σημερινή διοίκηση τις περιφέρειες θα ακολουθήσει πολύ περισσότερο Μάλιστα που προέρχεται από τον ίδιο χώρο τις κυβερνητικές επιλογές.

Ο κύριος Μπασδέκης Αναφέρθηκε και σε επιμέρους θέματα όπως για παράδειγμα το θέμα της λαρκο το οποίο χαρακτήρισε βραδυφλεγή βόμβα και πρόσθεσε το μέλλον της εταιρείας δεν είναι καθόλου ευοίωνο όπως και η τύχη των σχεδόν 2.000 εργαζομένων γύρω από τη ΛΑΡΚΟ.

Όπως έγινε γνωστό Την Κυριακή το πρωί θα συνεδριάσει με τη νέα του σύνθεση το περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δημαιρεσίες με την εκλογή προεδρείου και στελέχωσης των επιτροπών της περιφέρειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here