Κύπρος-Serial Killer: Δεμένη με τσιμεντομπλόκ και η σορός της μικρής Sierra

0

Eντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης η σορός της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί επιβεβαίωσε στο politis.com.cy o Διευθυντής της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ο δρόμος για τον εντοπισμό της σορού άνοιξε το πρωί μετά από νέα ανάκριση του Νίκου Μεταξά. Εκεί ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος είπε στους ανακριτές ότι είπε ψέματα στην αρχική του κατάθεση για την τοποθεσία που έριξε την σορό της 6χρονης.

Ακολούθως οι ανακριτές της υπόθεσης οδήγησαν τον Μεταξά στην Λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο χώρο, ως το σημείο το οποίο πέταξε την σορό της 6χρονης. Τότε τα μέλη της ΕΜΑΚ και της ιδιωτικής εταιρείας που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έστρεψαν την προσοχή τους στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν από το νερό το πτώμα του παιδιού.

Η ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός της μικρής Sierra ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

 

Στην λίμνη Μεμί έσπευσαν ιατροδικαστές για αυτοψία καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

Η μικρή Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της Mary Rose τον Μάη του 2018. Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τόσο την μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here