Κύπρος-φρίκη: Βγάζουν πτώματα από φρεάτιο! (φωτό)

0

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο και ειδικότερα στην περιοχή Μιτσερό της επαρχίας Λευκωσίας.
Σε ένα φρεάτιο αποκαλύφθηκε ότι 35χρονος κύπριος που συζούσε με μια γυναίκα συνομήλικη του από τις Φιλιππίνες βρέθηκε νεκρή σε αποσύνθεση και γυμνή μέσα σε ένα φρεάτιο βάθους 130 μέτρων.
Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί πριν από ένα χρόνο ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει αναγγελία εξαφάνισης και της 6χρονης κόρης της.
Κατά τις έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου διαπιστώθηκε ότι στο ίδιο πηγάδι εντοπίσθηκε και δεύτερο πτώμα γυναίκας επίσης σε στάδιο αποσύνθεσης και ενώ γίνονταν προσπάθεια ανάσυρσης και της δεύτερης γυναίκας η οποία όπως και η 36χρονη Φιλιππινέζα ήταν και αυτή γυμνή,οι κάμερες της Πυροσβεστικής ανακάλυψαν μέσα στο νερό του πηγαδιού να υπάρχει και τρίτη ανθρώπινη σωρός, κατά πάσα πιθανότητα άνδρα.
Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης:
Περισσότερα πτώματα ίσως να βρίσκονται στο φρεάτιο του Μιτσερού όπου εντοπίστηκε σήμερα η σορός άγνωστης γυναίκες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε πως: «Το γεγονός των ελλειπόντων προσώπων έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή και είναι ενήμερα όλα τα Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στις αστυνομικές διευθύνσεις. Στη βάση αυτών των δεδομένων και του συντονισμού θα γίνουν όλες οι εξετάσεις που πρέπει για να εντοπίσουμε εάν η συγκεκριμένη γυναίκα που έχει εντοπιστεί σήμερα, πρόκειται για ελλείπον πρόσωπο ή αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να μην έχει καταγγελθεί».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος «Ορέστης»,αυτό ήταν το όνομά του στο facebook, που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έπεσε θύμα πλεκτάνης του 35χρονου.

Στο μεταξύ, την Κυριακή πραγματοποιείται εκδήλωση των Φιλιππινέζων που εργάζονται στην Κύπρο που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της Marry Rose.

Με αφορμή την υπόθεση της ανεύρεσης δύο γυναικείων πτωμάτων σε φρεάτιο στο Μιτσερό, επαναφέρουμε τον τραγικό κατάλογο 32 ανεξιχνίαστων υποθέσεων που αφορούν εξαφανίσεις γυναικών στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here