Η Ζωή Κωσταντοπούλου μιλά στον FM-1 για την δίκη Κορκονέα

1

Τόσο ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Kορκονέας όσο και ο συνάδελφός του Βασίλης Σαραλιώτης διέπραξαν μία δολοφονία πριν από 10 χρόνια σκοτώνοντας ένα 15χρονο παιδί απρόκλητα και δεν μπορούν να προβάλλουν κανένα ελαφρυντικό στοιχείο ενώ εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι.10 χρόνια τώρα και δεν ζήτησαν ούτε μία φορά συγνώμη από την οικογένεια του θύματος δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 η συνήγορος πολιτικής αγωγής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Yπάρχει πληθώρα στοιχείων που τεκμηριώνουν πως εκείνο το βράδυ στα Εξάρχεια οι δύο αστυνομικοί είχαν πρόθεση να σκοτώσουν και όχι να εκφοβίσουν μερικά παιδιά που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο χώρο και αυτό έχει καταδειχθεί στην εξέλιξη της δίκης.

Κατά την κα Κωνσταντοπούλου τους πρώτους μήνες το 2019 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και θα εκδοθεί η τελική απόφαση του Εφετείου της Λαμίας όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.


Record and upload audio >>

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Που «είδες» την δολοφονία κ. Ζωή? Ο πρώην συνήγορος του Κορκονέα, κ. Κούγιας, ανέφερε & πρόσφατα, ότι πρόκειται για ατύχημα (συγκεκριμένα εξοστρακισμό της βολίδας), μην προκαταβάλλεται την απόφαση του Δικαστηρίου. Όταν τελειώσει η δίκη θα έχουμε την απόφαση….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here