Κρατήσαμε τουλάχιστον το αήττητο στην Τρίπολη!

Με το καλό να τα ξαναπούν οι δύο προπονητές ως αντίπαλοι το Σάββατο 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ!

0

Μπορεί να μην πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη άρα και η εδραίωση 100% της παραμονής μας στην μεγάλη κατηγορία αλλά και το 0-0 σήμερα μέσα στην Τρίπολη απέναντι στον ιστορικό Αστέρα,δεν υποβαθμίζει την προσπάθεια της ομάδας της Λαμίας και τα σχέδια του προπονητή Μάκη Χάβου.
Για αξιολόγηση του αγώνα δεν τίθεται θέμα,ήταν κακός,συμβατικός,άτονος και βαρετός ίσως όσο κι αν σε ορισμένες φάσεις είχε ένταση και σκληράδα.
Ας παρακολουοθήσουμε τις μετά τον αγώνα δηλώσεις αρχικά των προπονητών (από την Ι/Σ http://www.arcadiasports.gr)
Μάκης Χάβος:
“Ξέρουμε ότι όσο τα παιχνίδια πλησιάζουν προς το τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες αφήνουν το καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχεί η δύναμη, η μονομαχία και όλα παίζονται για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποια καλή τελική που ενδεχομένως να μας έδινε ένα γκολ. Eίχαμε βέβαια και απέναντι μας μια καλά οργανωμένη ομάδα που αν της δώσεις χώρο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Περιμέναμε ότι Αστέρας θα πάρει μέτρα όπως και έγινε. Κλείσαμε καλά τους χώρους και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και για τους δύο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Αστέρα”.
Γιώργος Παράσχος:
“Δυστυχώς ξεκινήσαμε πάρα πολύ μέτρια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν δημιουργήσαμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος ήξερε ότι αν δεν μας δώσει χώρο είμαστε μια ομάδα που δύσκολα βρίσκει τρόπο να διασπάσει τις πολυπρόσωπες άμυνες. Βέβαια, αν είχαμε καθαρό μυαλό σε ορισμένες φάσεις και είχαμε καλύτερες επιλογές ίσως να μπορούσαμε να απειλήσουμε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια υπεροχή αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε κάποιο γκολ και συνεχίζουμε να μην έχουμε καθαρό μυαλό στην τελική μας προσπάθεια.

Κάναμε δυο αναγκαστικές αλλαγές και δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι από τον πάγκο και ιδιαίτερα η αλλαγή του Μαρκ μας κόστισε επιθετικά. Πρέπει να βρούμε τρόπο να διασπάσουμε τις οργανωμένες αμυντικά ομάδες. Το είχαμε από την αρχή αυτό το πρόβλημα κι έστω στα λιγοστά παιχνίδια που απομένουν θέλουμε να το διορθώσουμε”.
Και οι δύο είναι βορειοελλαδίτες και μάλιστα έχουν περάσει με περγαμηνές από την ίδια ομάδα τον ΠΑΟΚ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here