Κι άλλος παπάς κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες!

0

Ακόμη μια καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη βαραίνει ιερέα στην Ελλάδα. Καθώς ακόμα παραμένουν νωπές οι μνήμες από το φρικιαστικό περιστατικό στη Μάνη, αυτή τη φορά το περιστατικό αφορά σε ιερέα στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, πληροφορίες αναφέρουν πως 60χρονος ιερέας ασελγούσε σε 14χρονη πριν από τέσσερα χρόνια, όταν δηλαδή το κορίτσι ήταν 10 ετών.
Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση για το περιστατικό, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, εκκρεμεί ήδη μία μήνυση με αντίστοιχες καταγγελίες σε βάρος ιερωμένου.

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα κατά του 60χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί.

Τελικά δεν απολογήθηκε, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Corfutvnews, κατατέθηκε εις βάρος του 60χρονου ιερέως μήνυση από τους γονείς ενός 14 χρονου κοριτσιού, με την κατηγορία ότι ασέλγησε εις βάρος του πριν από 4 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 10 ετών.

Και το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην ίδια περιοχή της νότιας Κέρκυρας.

Το Corfutvnews επικοινώνησε με τον Συνήγορο των δυο κοριτσιών, τον κύριο Ιωάννη – Ανδρέα Ρίγγα, ο οποίος δεν δέχθηκε να κάνει καμία δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι υποθέσεις έχουν πάρει πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει άμεσα θέση και Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, όπου έθεσε σε διαθεσιμότητα τον ιερέα και τον έβαλε σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here