Κινδύνεψε παραθεριστής στις Ράχες-Αδέσποτο όρμησε σε δίκυκλο

2

Πήγαινε για μπάνιο με την μηχανή του και δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο που του άρπαξε την γάμπα.

 

Δυσάρεστη  έκπληξη σήμερα για εκπαιδευτικό της Ανατολικής Φθιώτιδας που πήγαινε για μπάνιο με την μηχανή του. Στον κεντρικό δρόμο της παραλίας Ραχών και παρουσία αρκετών ακόμη παραθεριστών,δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο ο οποίος εκμεταλλευόμενος την χαμηλή ταχύτητα του δικύκλου όρμησε και δάγκωσε την γάμπα του αναβάτη.

Ο αιφνιδιασμός ήταν μεγάλος και από τύχη δεν υπήρξε μεγαλύτερο ατύχημα αφού παρά την χαμηλή ταχύτητα η μηχανή ήταν σε κίνηση.

Έσπευσαν βέβαια προς βοήθεια όσοι αιφνιδιασμένοι παρακολούθησαν τα όσα εξελίχθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα και μεταξύ αυτών η γιατρός και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου,η οποία έδωσε και τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Οι παραλίες μας ευτυχώς κρατούν ακόμη κόσμο.Δυστυχώς όμως και αδέσποτα,πολλά από τα οποία εγκαταλειμμένα πρόσφατα από παραθεριστές που ξέχασαν να πάρουν μαζί τους το κατοικίδιό τους.Δυστυχώς.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΑΜΑΡΑ. ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΘΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΕΔΩ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here