Καταγγέλλουν lock out στην ΛΑΡΚΟ

1

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη διοίκηση της ΛΑΡΚΟ εφόσον δεν δίνουν το μόχθο και τα δεδουλευμένα των αυτοαπασχολούμενων χειριστών μηχανημάτων στο εργοστάσιο, μέσα στη νύχτα συνεννοήθηκαν και φέρνουν απεργοσπάστες.

Για αυτό οι αυτοαπασχολούμενοι χειριστές περιφρουρούν τον αγώνα τους. Το συνδικάτο μας είναι στο πλευρό τους και καλούμε όλο το λαό της περιοχής και τους εργαζόμενους να μαζευτούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην πύλη του εργοστασίου της Λάρυμνας. Η απεργοσπασία δεν θα περάσει.

Για πρώτη και τελευταία φορά καλούμε τα στελέχη της εταιρείας που έχουν μεγαλώσει στο εργοστάσιο της Λάρυμνας να μη δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στις εντολές της Κυβέρνησης και της διοίκησης, γιατί οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και ο λαός της περιοχής θα τους καταδικάσουν. Όσο αυτοί θα οξύνουν την επίθεση τους τόσο το αγωνιστικό φρόνημα όλων μας θα ανεβαίνει και θα τους σταματήσει.
Τους καλούμε να πάρουν πίσω το λοκ-αουτ. Να πληρώσουν τώρα όλα τα δεδουλευμένα των μόνιμων εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, των εργαζομένων στις εργολαβίες και των αυτοαπασχολούμενων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν λέτε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα….εννοείται….Από τα έσοδα της εταιρίας ή από τον κρατικό κορβανά….περιμένουμε να μάθουμε τι πληρώνει πραγματικά κάθε χρόνο ο Έλληνας φορολογούμενος για να είναι όρθια η ΛΑΡΚΟ και ποιό μέρος των δαπανών προέρχεται από τα έσοδά της δραστηριότητάς της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here