Καμπάνα 2,5 χρόνων στην κουμπάρα και επιστροφή των 50.000 ευρώ στο θύμα

Καμπάνα σήμερα στα δικαστήρια της Λαμίας για την 48χρονη νηπιαγωγό

0

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σήμερα στα Δικαστήρια της Λαμίας η 48χρονη νηπιαγωγός που για τουλάχιστον 4 χρόνια εξαπατούσε και έπαιρνε χρήματα από τον κουμπάρο της υποσχόμενη μεσολάβηση σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ακόμη και δικαστικούς για διευθέτηση προσωπικής του υπόθεσης.

Δεν κατάφερε όμως και πολλά αφού η έδρα δεν πείστηκε και ακούγοντας και τις δύο πλευρές αποφάνθηκε πως η εκπαιδευτικός θα έπρεπε να πληρώσει γιατί καταχράστηκε την φιλία με τον κουμπάρο της και τον υπέβαλλε σε ταλαιπωρία ψυχική και οικονομική.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ενοχή για όλες τις κατηγορίες ,απάτη,εκβίαση και πλαστογραφία,χωρίς ελαφρυντικά και η πρόεδρος ανακοίνωσε την ποινή: 2,5 χρόνια φυλάκιση με .

Καταδίκη 2.5 χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα και υποχρέωση να επιστρέψει τα χρήματα που απέσπασε από τον κουμπάρο της καταβάλλοντας τουλάχιστον 500 ευρώ τον μήνα.

Ικανοποίηση εξέφρασαν οι συνήγοροι της κατηγορούμενης Δημ. Κρούπης και Βασίλης Τσούκας αφού το Δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην εκτέλεση της ποινής και η πελάτισσά τους γλύτωσε την φυλακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here