Καλοκαιρινές καινοτομίες από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (ηχητικό)

0

Αλλαγές,τροποποιήσεις και προσαρμογές δρομολογίων για τις καλοκαιρινές ανάγκες των επιβατών ανακοίνωσε μέσα από τον FM-1 ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου.
Επαναλειτουργεί το καθημερινό πλην Κυριακής δρομολόγιο για Αθήνα και Πειραιά με ώρα αναχώρησης από Λαμία τις 3.15 τα ξημερώματα ΄ώστε να προλαβαίνουν οι επιβάτες αναχωρήσεις πλοίων και αεροπορικές πτήσεις νωρίς το πρωί.
Βραδινό δρομολόγιο για διασκέδαση στις Ράχες κάθε Παρασκευή και Σάββατο με αναχώρηση στις 9.30 το βράδυ και επιστροφή στις 4 το πρωί.Καθημερινά δρομολόγια ανά ώρα για θαλάσσια μπάνια σε όλες τις παραλίες Ράχες,Καραβόμυλο,Αγ Μαρίνα,Αγ. Κωνσταντίνο,Καμ. Βούρλα και Ασπρονέρι:

Οι συνεργασίες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας επεκτάθηκαν και με τα ΚΤΕΛ Ροδόπης και Ξάνθης τα λεωφορεία των οποίων παραλαμβάνουν πλέον επιβάτες κυρίως φοιτητές και τους γονείς τους,από τον σταθμό της οδού Ταυγέτου χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή στην Εθνική Οδό.Παράλληλα έχει επεκτείνει την εκπτωτική πολιτική του συνεργαζόμενο με την Ευρωπαϊκή Φοιτητική Κάρτα ISIC που περιλαμβάνει δημόσιες και ιδιωτικές σπουδές
Στόχος μας τονίζει ο κος Παπαναγιώτουτ είναι να είμαστε συγκοινωνιακός κόμβος,να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του κοινού και να εξελισσόμαστε.
Προανήγγειλε μάλιστα την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα πλαίσια πρότζεκτ για την υλοποίηση εφαρμογής με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τα δρομολόγια από το κινητό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here