Και τα Χριστούγεννα…. Πάμε Λαμία! Φωτίζουμε το δέντρο παρέα με τους STAVENTO!

1

Λαμία:Το δέντρο της πόλης φωταγωγείται και το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι ξεκινά!

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 σας περιμένουμε στην Πλατεία Πάρκου να επιβιβαστούμε μαζί έχοντας στις αποσκευές μας τη χαρά, το χαμόγελο και το τραγούδι! Μια μοναδική γιορτή που θα δώσει ακόμη περισσότερη λάμψη στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και στη Λαμία το φως των ημερών της αγάπης.

Μαζί μας σε αυτή τη γιορτή η αγαπημένη μας Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, τα παιδιά από τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων που θα μας παρουσιάσουν θεατρικά και χορευτικά δρώμενα μέσα από το δικό τους «Ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων» και η Χορωδία του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ενώ στο τέλος τη σκυτάλη θα πάρουν οι αγαπημένοι σε όλους μας STAVENTO που έρχονται για μια μοναδική συναυλία στην πόλη μας!

Ελάτε να φωταγωγήσουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας και να στείλουμε όλοι μαζί μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το «ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑ» νομίζω είναι υπερβολικό…. Το «ΠΑΜΕ ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ» νομίζω είναι το ποιο κατάλληλο…. Δε νομίζω να έρθουν επισκέπτες εκτός νομού, αλλά & από περιοχές εντός του νομού….Αυτή η εκδήλωση «αφορά» τους κατοίκους της πόλεως…. Δεν έχει κάτι το συναρπαστικό για να προσελκύσει κόσμο… όπως κάθε χρόνο τα ίδια, δένδρο με ηλεκτρίκ φωτάκια που σε «ζαλίζουν» , ένα νεανικό συγκρότημα, που απευθύνετε σε συγκεκριμένες ηλικίες κ.λ.π, κ.λ.π…. για την φιλαρμονική & την χορωδία τα λόγια είναι περιττά, αξιόλογοι όλοι τους, διαφημίζουν την πόλη, ιδιαίτερα η Δημ. Φιλαρμονική…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here