Κάθειρξη 10 ετών για τον 17χρονο συνεργό στην δολοφονία στου Φιλοπάππου vid

1

Ποινή κάθειρξης δέκα ετών επέβαλε το τριμελές δικαστήριο ανηλίκων στον 17χρονο ο οποίος
συμμετείχε στη ληστεία και το φόνο του Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου. Οι δικαστές επέβαλαν την ανώτατη ποινή που προβλέπεται για ανήλικο, δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και δεν επέδωσαν αναστολή στην έφεση.

Τη δίκη παρακολούθησαν συγκλονισμένοι οι γονείς του Νικόλα, οι οποίοι ήρθαν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους κατηγορούμενους για το φόνο του παιδιού τους. Τους προκάλεσε οργή το γεγονός ότι ο 17χρονος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη ακόμα και μετά από τις υποδείξεις της προέδρου του δικαστηρίου.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σκοπός τους ήταν να κλέψουν και όχι να σκοτώσουν. Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος τη στιγμή του φονικού έψαχνε την τσάντα της κοπέλας του Νικόλα.

Πηγή: Skai – Εσωτερικές ειδήσεις | Κάθειρξη 10 ετών για τον 17χρονο συνεργό στην δολοφονία στου Φιλοπάππου vid

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί να ζητήσει συγνώμη από την μητέρα του παλικαριού? Δεν έχουν συναίσθηση της αξίας της ζωής, ούτε από πολιτισμό γνωρίζουν. Όποιος δει πως το κράτος επιβάλει την «δικαιοσύνη» στη χώρα τους θα καταλάβει: στα επεισόδια οι αστυνομικοί βαράνε με κάτι κλομπ 1,5m , για δε βαριά αδικήματα τους θανατώνουν. Έτσι «διαφυλάττουν» στα μέρη εκείνα την «Δημόσια Τάξη».
    Σε πολιτισμένα κράτη οι αξιωματούχοι, ζητάνε συγνώμη από τους πολίτες που δεν μπόρεσαν να τους προστατεύσουν, όπως η πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας (σκότωσαν την κόρη κάποιας οικογένειας), δημόσια ζήτησε συγνώμη για την αδυναμία του Κράτους, να αποτρέψει το έγκλημα. Εδώ σε εμάς?
    Από το 1993 που «άνοιξαν» τα σύνορα & «μπήκε» το κάθε λογής παράτυπο άτομο, έχουν χαθεί εκατοντάδες? Έλληνες πολίτες (σύμφωνα με τα ποσοστά των φυλακισθέντων αλλοδαπής εθνικότητας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here