Θ. Καραΐσκος: Στα δικαστήρια η λεηλασία του Αγίου Λουκά

1

Στις δικαστικές αίθουσες θα λυθεί το θέμα όπως αποφάσισε ο Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραΐσκος,μετά τις καταστροφές και το φέσι των 370.000 ευρώ που άφησε πίσω του ο εκμισθωτής στο τουριστικό περίπτερο Αγίου Λουκά.

Ο Δήμος ανέθεσε ήδη στον δικηγόρο Μάριο Παπαθανασίου την υπόθεση,ενώ την Πέμπτη 16/1/2020 εκδόθηκε το εξώδικο και την ίδια κιόλας μέρα συγκροτήθηκε 3μελης επιτροπή από τεχνικούς υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Ο χώρος τον οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταυρογιάννης θα φυλάγεται από εταιρεία φύλαξης όλο το 24ωρο για τυχόν επιπλέον φθορές,αφού ο επιχειρηματίας που διαχειριζόταν το τουριστικό περίπτερο όχι μόνο πήρε ότι υπήρχε μέσα στο κτήριο αλλά δημιούργησε και υλικές ζημιές.

Ο Δήμος Λαμιέων όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος ”μελετά τον τρόπο επαναλειτουργίας γιατί θέλει να επαναφέρει το κτήριο σε λειτουργία δίνοντας του την παλιά του αίγλη”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. η κοινωφελή δεν θέλει Δικηγόρο, ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ θέλει, θα εχει δουλειά μεχρι να πάρει σύνταξη. Καλο το “μαγαζι” για πάσης φύσεως “δουλειές” αλλά οχι να πληρώνουν παντα τα κορόιδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here