Θλίψη για τον θάνατο της 57χρονης ξενοδόχου

0

«Φτωχότερος» ο τουρισμός στο Πήλιο που «θρηνεί» την απώλεια της Τόνιας Αθανασοπούλου, ιδιοκτήτριας μέχρι πριν από λίγα χρόνια του γνωστού ξενοδοχείου «Κένταυρος» στην Τσαγκαράδα.

 

Η Τόνια  Αθανασοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή χθες από ανακοπή καρδιάς. Έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό είχε επιβαρύνει πολύ την υγεία της, με αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

Χθες το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς. Τραγική ειρωνεία, βρίσκονταν στη διαδικασία να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ενταχθεί στη λίστα των νεφροπαθών που χρειάζονται μεταμόσχευση. Η 57χρονη ήταν πολύ γνωστή τόσο στον Βόλο όσο και στο Πήλιο. Γυναίκα ιδιαίτερα δραστήρια, πολύ καλή επαγγελματίας για πολλά χρόνια ήταν η «ψυχή» του ξενοδοχείου «Κένταυρος» στη Τσαγκαράδα.

Πάντα εξυπηρετική και πρόσχαρη με τους πελάτες, όλοι τη θυμούνται να εργάζεται ακατάπαυστα και να δίνει τη μάχη της επαγγελματικής επιβίωσης με απαράμιλλο σθένος.  Μέχρι το 2011 διατηρούσε την τουριστική επιχείρηση η οποία είχε καταφέρει να γίνει γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα, έχοντας ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Κρήτη. Τα τελευταία πέντε χρόνια και μόλις διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια, έδινε αγόγγυστα τη μάχη της επιβίωσης μέχρι χθες που η καρδιά της την πρόδωσε.

ΠΗΓΗ:taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here