Θα οδηγηθεί στην φυλακή το ζευγάρι ασφαλιστών από την Λαμία;

0

Παρέρχεται σε λίγες μέρες η προσθεσμία του ενός μηνός από την δικαστική απόφαση χωρίς ανασταλτική ισχύ στην περίπτωση του ζευγαριού των ασφαλιστών από τη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες με δεδομένο ότι η απόφαση είχε εκδοθεί στις 5 Σεπτεμβρίου, πλέον στις 5-6 Οκτωβρίου το ένταλμα σύλληψης για τους δύο καταδικασθέντες θα σταλεί στην αστυνομική διεύθυνση η οποία και θα κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη σύλληψή τους.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω ζευγάρι έχει έρθει αντιμέτωπο με πολλές αγωγές για υπεξαίρεση και πλαστογραφία σε ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μέσω γραφείου που διατηρούσε η γυναίκα προωθούσαν επενδυτικά προγράμματα χωρίς να αποδίδουν τα ασφάλιστρα στις εταιρείες.

Τα ποσά που έχασαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το ζευγάρι υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 4 εκατομμύρια ευρώ. Την όλη διαδικασία για την έρευνα σχετικά με αυτή την υπόθεση κίνησε αγρότης ο οποίος επένδυσε τα τελευταία του κεφάλαια σε πρόγραμμα που του υπέδειξαν προκειμένου να σώσει την επιχείρησή του από χρεοκοπία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αυτές τις μέρες ήταν και η εκδίκαση των εφέσεων που είχαν ασκήσει οι κατηγορούμενοι στο 5μελές Εφετείο της περιοχής, ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν παρέστη στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να ισχύσουν οι 10ετείς ποινές που είχαν αρχικά επιδικαστεί στον καθένα τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει ήδη φύγει από την περιοχή.
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here