Η Υγεία στη Φθιώτιδα στο μικροσκόπιο στελεχών της ΝΔ

1

Περιοδεία του Τομέα Υγείας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα στον νομό Φθιώτιδας Επικεφαλής του κλιμακίου ήτανε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας και ο Βουλευτής Φθιώτιδας,πρ. Υπουργός και Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταικούρας

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Κ.Υ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και με το Σύλλογο των εργαζομένων .

Ακολούθησαν συσκέψεις και με την διοίκηση του Ιατρικού ,φαρμακευτικού, Οδοντιατρικού,συλλόγου καθώς επίσης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ,των εργαζομένων στα κέντρα υγείας και των εκπρόσωπο των Φυσικοθεραπευτών .Στα γραφεία της ΝΟΔΕ υπήρξε και συνάντηση με τα κομματικά στελέχη της ΝΔ .

Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα.
Δυστυχώς πολλά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τα τελευταία 4 χρόνια και απαιτούνε λύσεις που μόνο η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μπορεί να δώσει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H I.Μ. Φθιώτιδος, αν δεν έχει η ίδια την «διαχείριση» των οικονομικών, δεν δίδει σε κανένα ίδρυμα…όσα ιδρύματα, σύλλογοι φιλανθρωπικοί κ.λ.π, τα διαχειρίζονται επιτροπές η διοικ. Συμβούλια, είναι «ύποπτοι» για ατασθαλίες….

    Επειδή πολλοί συμπολίτες αναρωτιούνται για τα λεγόμενα «χρέη» του ιδρύματος Θηλέων, αυτά αφορούν τον ΕΝΦΙΑ & ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, που έχουν επιβάλει οι Κυβερνήσεις μέχρι σήμερα (ειδικά τον ΕΝΦΙΑ), δεν αφορά κακοδιαχείριση…αυτό για ξέρουμε την πραγματικότητα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here