Η Προοδευτική Λάρυμνας αποχαιρετά τον δικό της Άρη

0

Το πένθος έχει σκεπάσει την Λάρυμνα από το μεσημέρι της Πέμπτης μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 36χρονου Άρη Δάρρα. Την ώρα που δούλευε στην ΛΑΡΚΟ όπως τόσοι άλλοι συντοπίτες του.

 

Αγαπητό παιδί,χρόνια ποδοσφαιριστής και κοντά στην Προοδευτική Λάρυμνας την ομάδα που δεν εγκατέλειψε ποτέ.

Οι άνθρωποί της αποχαιρετούν τον δικό τους Άρη με μια ανακοίνωση που  περιγράφει τον άνθρωπο που χάθηκε και το κενό που αφήνει στην μικρή κοινωνία και τη ποδοσφαιρική οικογένεια της Προοδευτικής στην οποία τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε διοικητικά:

«Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη βαθιά του οδύνη για τον άδικο χαμό ενός εξαιρετικού παιδιού, του Άρη του Δάρρα.

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τον εξαίρετο χαρακτήρα και το ήθος αυτού του παιδιού, καθώς και την απερίγραπτη λύπη που σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του.

Ο Άρης υπηρέτησε τη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ως παίκτης, από πολύ νεαρή ηλικία και τα τελευταία 2 χρόνια ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσει ο Σύλλογος να προοδεύσει.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του να συνεχίσει.

Οι σκέψεις του Δ.Σ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και όλων, είναι σε αυτούς τους ανθρώπους και στο τραγικό κενό που αφήνει πίσω του ο Άρης.

Από σήμερα είμαστε φτωχότεροι. Καλό ταξίδι φίλε Άρη. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας!

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here