Η Δέσποινα Αργυρίου και ο Γιώργος Βαρδακώστας επιμένουν στην καρδιά της Ελλάδας

0

Δύο νέους υποψήφιους παρουσίασε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας ” Φάνης Σπανός.Την Δέσποινα Αργυρίου και τον Γιώργο Βαρδακώστα.

Δέσποινα Αργυρίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύδροσο Φωκίδας. Μετά το πέρας των σπουδών μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την εκπόνηση μεταπτυχιακού στη Διοίκηση, επέστρεψα στον τόπο μου. Εκεί ασχολούμαι ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της οινοποιίας. Παράλληλα αποτελώ μέλος του Δ.Σ. της Αντικαρκινικής Εταιρίας στο παράρτημα Φωκίδας. Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει από το ενδιαφέρον μου για τον τόπο και επειδή πιστεύω ότι το μέλλον βρίσκεται στα χέρια της νέας γενιάς.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους με όραμα, δημιουργικότητα και όρεξη.

Και ο Κώστας Βαρδακώστας επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας.

Γεννήθηκα το 1987 και κατάγομαι από το Βασιλικό Ευβοίας. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον Ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα είμαι ιδιοκτήτης ιδιωτικού ΚΤΕΟ που εδρεύει στο Βασιλικό Ευβοίας. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Καμπέρη με την οποία έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό στην ομάδα «Soccerboyz 2015».  Συμμετέχω ενεργά στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας ως Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας με τον συνδυασμό “Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας” με τον Κώστα Μπακογιάννη για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

  • Από το 2014 έως το 2016 υπήρξα αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και μέλος της Αναπτυξιακής Ευβοίας
  • Από το 2016 έως το 2018 δραστηριοποιήθηκα ως τακτικό μέλος της Οικονομικής επιτροπής
  • Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας Χαλκίδος και ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2005
  • Το 2017 εξελέγη στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ
  • Tο 2018 ορίστηκα Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Παιδείας που υπηρετώ έως σήμερα

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Πριν από 5 χρόνια ξεκινήσαμε με τον Κώστα Μπακογιάννη να «Aλλάξουμε στην καρδιά της Ελλάδας». Τώρα «Eπιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» με τον Φάνη Σπανό. Συνεχίζουμε, λοιπόν, για να ολοκληρώσουμε όσα έχουμε ξεκινήσει. Και, φυσικά, να δημιουργήσουμε και νέα. Νέες προοπτικές και νέες ευκαιρίες για τον τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here