Η γιορτή στην εκκλησιαστική σχολή Λαμίας (ηχητικό)

0

Πανηγύριζε τη Δευτέρα γιορτή του Αγίου Στυλιανού το παρεκκλήσι της Εκκλησιαστικής Σχολής και επ ευκαιρίας της γιορτής έγιναν και τα εγκαίνια των πλήρως ανακαινισθέντων χώρων για τις αθλοπαιδιές των μαθητών.

Ευτυχώς που έχουμε στήριγμα στους τοπικούς φορείς,ιδιαίτερα στον Αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Κaραΐσκο ο οποίος δεν μας άφησε ποτέ σε κάθε δύσκολη στιγμή,σημείωσε μιλώντας στον FM-1 ο Διευθυντής της Σχολής Γιάννης Ζαχαράκης.

Μακάρι να καταφέρναμε να επαναλειτουργήσουμε και το οικοτροφείο που ήταν πρόσθετο  κίνητρο και διευκόλυνση των παιδιών να προτιμούν την σχολή μας,σημείωσε ο κος Ζαχαράκης. 

Audio recording and upload >>

Στο λατρευτικό κομμάτι της γιορτής μετά την δοξολογία ο Μητροπολίτης που χοροστάτησε σ΄αυτήν προεχείρισε Αναγνώστη της  Μητρόπολης  τον μαθητή της Ά τάξεως του Λυκείου Ταξιάρχη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διακρίνεται για την ευλάβεια του και τον ένθερμο ζήλο, τον οποίο επιδεικνύει στην Εκκλησία και τη λειτουργική ζωή.

Στο τέλος τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ των κτητόρων, εφόρων, διδασκάλων, μαθητών, αποφοίτων  και του προσωπικού  της Σχολής και εν συνεχεία εγκαινιάστηκαν οι ανακατασκευασμένοι αθλητικοί χώροι της Σχολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here