‘’ … Η αξία του ηττημένου ,δίνει δόξα στον νικητή’’

Ο Έσπερος Λαμίας για το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας.Κάλεσμα στους φιλάθλους

0

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (81-75).
Η διακύμανση του σκόρ ήταν : (21-23),(40-41),61-61),τελικό (81-75).
Ήταν μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπυ.
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ κέρδισε μία καταπληκτικά αγωνιστικά προσανατολισμένη αντίπαλο ομάδα ,μία από τις εμπειρότερες της κατηγορίας και ‘’κέρδισε’’ επίσης έναν φίλο προπονητή τον κ. Γκίμα , ‘’χρόνιο εραστή του μπάσκετ’’, ο οποίος δεν είχε τίποτα αδιάβαστο και είχε λύσεις για όλα.
Τα παραπάνω είναι ο πρόλογος, για να καταλάβουμε ότι ‘’η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή’’.
Ο χθεσινός αγώνας απέδειξε περίτρανα ότι ο αγωνιστικός μαραθώνιος του πρωταθλήματος, χρειάζεται υπομονή ,συνεχή προσπάθεια ,καθημερινή εγρήγορση και τύχη.
Στο ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας, ΟΛΟΙ μπορούν να κερδίσουν ΟΛΟΥΣ , ΠΑΝΤΟΎ.
Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, εξελίχθηκε όπως το φανταζόμασταν.
Με μεγάλο πάθος για την νίκη και από τις δύο ομάδες, με συνεχές ανακάτεμα της τράπουλας στην αγωνιστική τακτική από τους δύο προπονητές . Ήταν ένα αρκετά καλό ποιοτικό παιχνίδι , είδαμε φάσεις στην επίθεση που προέρχονταν από πιστή εφαρμογή των συστημάτων, πολύ καλές άμυνες και προσωπικές ενέργειες που αποδείκνυαν την προσωπικότητα των παικτών των δύο ομάδων.
Τελικά το ψυχοφθόρο παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο και έγειρε υπέρ της ομάδας μας ,που στάθηκε πιο ψύχραιμα στις τελικές επιλογές.
Το παιχνίδι ήταν η χαρά των υγιών φιλάθλων αλλά όχι και των εχόντων ‘’καρδιακά προβλήματα’’. Ήταν η εικόνα ενός παιχνιδιού που κάθε αγωνιστική θα διαδραματίζεται σε όλα τα γήπεδα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Αφού δώσουμε τα συγχαρητήριά στους αθλητές μας για την αγωνιστική συνέπεια που έδειξαν ώστε να αναδειχθούν νικητές ,θα θέλαμε ευχαριστώντας τους φιλάθλους, να τους προτρέψουμε να διαδώσουν την ομορφιά της αμφίρροπης αναμέτρησης και των επερχόμενων αγώνων , ώστε να πολλαπλασιάσουμε το ενδιαφέρον για παρουσία όλο και περισσότερων φίλων, στις εξέδρες του κλειστού Χαλκιοπούλειου Λαμίας.
Κάθε αγώνας θα είναι και ένα ντέρμπι.
Κάθε αγώνας χρειάζεται όλο και περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες, ώστε να μοιράζονται την προσπάθεια και την αγωνία των παικτών μας.
Κάθε αγώνας προσφέρεται για την στήριξη στην ομάδα της πόλης μας.
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ χρειάζεται και την στήριξή σας και την παρουσία σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here