Ηταν μεθυσμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τον 14χρονο στον Καραβόμυλο;

Τι δήλωσε στον FM-1 ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου...

0

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λαμίας ο 44χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που έκοψε το νήμα της ζωής του 14χρονου παιδιού χθες το βράδυ στον Καραβόμυλο Στυλίδας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες προερχόμενες από νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές Ο αλλοδαπός οδηγός φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Για αυτό και η εισαγγελία Λαμίας έδωσε εντολή να γίνει αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν ταυτόχρονα με το αλκοόλ είχε κάνει χρήση και άλλων ουσιών.

” Είμαστε συγκλονισμένοι και ως άνθρωποι αλλά και ως εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Λαμίας, γιατί οι γονείς του άτυχου παιδιού είναι εκλεκτοί συνάδελφοι μας…” δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία fm-1 ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου.

Όμως η οδύνη των τραγικών γονέων είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού η σορός του παιδιού τους στάλθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στον Πειραιά, γιατί όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν λειτουργεί πλήρως η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας επειδή δεν διαθέτει σύστημα κλιματισμού!
Μία υπηρεσία στην οποία συχνά ανακύπτουν προβλήματα λειτουργικότητας της με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία οικείων και συγγενών ανθρώπων που χάνουν προσφιλή τους πρόσωπα οι σοροί των οποίων μεταφέρονται στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες Αθήνας η Πειραιά.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί ο χρόνος της κηδείας του 14χρονου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here