Ζητούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί για το φροντιστήριο της Μητροπόλεως

0

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται, ότι για ένατη  συνεχή  χρονιά θα λειτουργήσει και φέτος το Σχολείο Ενισχυτικής Διδασκαλίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας , εις το οποίο παραδίδονται δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται  στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων Λαμίας καθημερινά 5 με 6 το απόγευμα.

Στο ιδιαίτερο αυτό σχολείο λειτουργούν τμήματα:  εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας σε ειδικές ομάδες,  όπως παιδιά αλλοδαπών, τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας, τμήμα εκμάθησης της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας και τμήμα Λογοθεραπείας.

Προσκαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους ενισχύοντας με  την πείρα τους το ιδιαίτερο αυτό Σχολείο της Τοπικής μας Εκκλησίας , βοηθώντας ενεργά το έργο της διαπαιδαγωγήσεως των μαθητών που έχουν ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι Εκπαιδευτικοί, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο (Οδός Αγράφων και Μ. Αλεξάνδρου στη Ν. Άμπλιανη Λαμίας) από τις 9:00 το πρωί – 13:00 το μεσημέρι και να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here