Ζεσταίνεται …ο προεκλογικός αγώνας στο ΕΒΕ Φθιώτιδας (ηχητικό)

0

Ανεβαίνουν οι τόνοι και οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των ενδιαφερομένων για τις προσεχείς εκλογές στο εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας.Με γραπτή ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού της μειοψηφίας Γιάννης Μπέρδος αναφέρει ότι ο ίδιος και συνεργάτες του υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Θανάση Κυρίτση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 κατηγόρησε τον απερχόμενο πρόεδρο Αλέκο Διαμαντάρα για αυθαίρετη και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στα μέλη της διοίκησης αναφέροντας ως παράδειγμα την πολιτική εξωστρέφειας και συμμετοχής σε διάφορες εκθέσεις και την κατάργηση του Τουριστικού Τμήματος.

Ο κος Μπέρδος κατηγόρησε τον κο Διαμαντάρα και για την εξαγγελία του πως βρίσκεται σε συμφωνία με την εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ υποσχόμενος ότι θα μπορούν στο εξής οι επαγγελματίες να παίζουν μουσική χωρίς να πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα.
Παρεμβαίνοντας ο σημερινός πρόεδρος Αλέκος Διαμαντάρας για το θέμα της ΑΕΠΙ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είπε πως δεν χρειάζεται να πληρωθούν πνευματικά δικαιώματα.Με προσπάθεια όπως είπε των 59 Επιμελητηρίων της χώρας και του ΕΒΕ Φθιώτιδας, έγινε συμφωνία με την εταιρεία ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ώστε  όποιος επιχειρηματίας επιθυμεί να κάνει χρήση από το συγκεκριμένο ρεπερτόριο της εταιρείας με πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με την ΑΕΠΙ. Σαφώς και παραμένει η υποχρέωση για τις άλλες δύο εταιρείες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των επισιτιστικών επαγγελμάτων και υποψήφιος με τον Θανάση Κυρίτση,Κώστας Καραγεώργος ζήτησε από τον κο Διαμαντάρα να διευκρινιστεί η υπόθεση της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ για να μην παγιδευτούν επαγγελματίες αφού υπάρχουν τρεις διαφορετικές εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων και η συγκεκριμένη πρόταση δεν καλύπτει και τις τρεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here