Εύβοια: Κατασκηνωτές βίωσαν τρόμο από χείμαρρο

Παρασύρθηκαν σκηνή και αυτοκίνητο

0

Τους παρέσυρε το ρέμα κυριολεκτικά με την σκηνή να εξαφανίζεται και το αυτοκίνητο να μετακινείται αρκετά μέτρα.Κινδύνεψαν 10 κατασκηνωτές από τους οποίους τα 4 παιδιά.

 

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, το κέντρο επιχειρήσεων της Εύβοιας ενημερώθηκε για χείμαρρο που έχει παρασύρει σκηνές και το αυτοκίνητο κατασκηνωτών στην περιοχή «Ποτάμι» πολύ κοντά στην Κάρυστο.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση.Αστυνομία, Πυροσβεστική αλλά και ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από την Λαμία κατευθύνθηκαν προς το σημείο.

Στο σημείο, που βρίσκονται 6 ενήλικες και 4 παιδιά, οι αρχές διαπίστωσαν ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί γιατί ο «φουσκωμένος» χείμαρρος είχε «κόψει» τον δρόμο στην μέση, τον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στον σημείο που είχαν κατασκηνώσει. Πάντως να σημειωθεί πως κανένα από τα εγκλωβισμένα άτομα δεν έχει κάτι στην υγεία του και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα στην περιοχή μας και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η Στερεά Ελλάδα περνάει ήπια τον «Αντίνοο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here