Είμαστε πια Πρωταθλητές. Όλη η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ στη Λαμία

0

Η μέρα του μπάσκετ και των αναμνήσεων αύριο,στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας και τον Έσπερο Λαμίας .
Μέσα από το βιβλίο του Βασίλη Σκουντή «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος στη Λαμία αύριο Τετάρτη 11  Απριλίου 2018 στις 20:30’ στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας, θα ζωντανέψει και πάλι το έπος του 1987.

Για το βιβλίο, εκτός του συγγραφέα, θα μιλήσει και ο εκδότης της «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ» Διονύσης Βαλεριάνος, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος και ο προπονητής του Εσπέρου Γιάννης Σοφογιάννης.
Εκτός της παρουσίασης το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν στις 15:30’ αγώνες μπάσκετ στο Κλειστό του Χαλκιοπούλειου στη Λαμία μεταξύ των ομάδων:

Παλαίμαχοι Έσπερος Λαμίας – Παλαίμαχοι ΑΣ Φθιώτις και αμέσως μετά Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας – Έσπερος Λαμίας. Σε ειδική εκδήλωση θα αποδοθεί τιμή στον μπασκετμπολίστα του Έσπερου Μάνθο Σοφογιάννη ο οποίος κρέμασε πια την φανέλα του και ασχολείται με τα τμήματα υποδομών προετοιμάζοντας αυριανούς μπασκετμπολίστες όπως δηλώνει στον FM-1 ο προπονητής του Έσπερου Γιάννης Σοφογιάννης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here