Ευπρόσδεκτα από τον Εμπορικό Σύλλογο τα Open Mall στη Λαμία

Να φτιάξουμε την πόλη που μας ταιριάζει δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρός του Γιάννης Βλαχογιάννης

0

Μας βρίσκει σύμφωνους η πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων μαζί με το Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του κέντρου της πόλης μας με τη δημιουργία ανοιχτών εμπορικών κέντρων (open mall)και την αντίστοιχη αστική ανάπλαση της πόλης μας, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FΜ-1 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

Έτσι θα μπορέσει η πόλη μας να αποκτήσει εμπορική και πολιτιστική ταυτότητα και να γίνει πραγματικά τόπος προορισμού και για συμπατριώτες μας από άλλες περιοχές της χώρας,σημείωσε τονίζοντας .

Αλήθεια είναι πως η πόλη μας πρέπει να αλλάξει.Να αρέσει πρώτα σε μας και μετά στους επισκέπτες.Γιαυτό και πρέπει να αξιοποιήσουμε αφού μας δίνεται η δυνατότητα τα προγράμματα που υπάρχουν. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε άτομα στον σύλλογο εξειδικευμένα να το τρέξουμε αλλά το στηρίζουμε μέσα από τον Δήμο και το ΕΒΕ Φθιώτιδας.

Υπάρχουν προγράμματα και αν φερθούμε έξυπνα μπορούμε να επωφεληθούμε γιατί η αγορά είναι σε δύσκολη θέση . Όχι εντάσεις και αντιπαραθέσεις είτε οι ίδιοι είτε οι επόμενοι όποιοι και αν αναλάβουν μετ’α τις εκλογές να συνεχίσουν τις καλές προσπάθειες,πρόσθεσε με νόημα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here