Ερντογάν: Φτάσαμε σε σημείο σύγκρουσης πλοίων στην ανατολική Μεσόγειο

1

Image Εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή: Skai – Διεθνείς ειδήσεις | Ερντογάν: Φτάσαμε σε σημείο σύγκρουσης πλοίων στην ανατολική Μεσόγειο

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Η πολιτική ελίτ της χώρας, με προεξάρχουσα την ΝΔ, οδηγεί την χώρα προς φινλανδοποίηση και παράδοση του μισού Αιγαίου και των ενεργειακών κοιτασμάτων του στους Τούρκους.
  Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό, μετά απο 45 χρόνια ηθικής και θεσμικής απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και μετα απο 10 χρόνια υλικής και στρατηγικής εξαθλίωσης τους.
  Μια ανέρματιστη πολιτική ελίτ χωρίς βούληση και εθνικό φρόνημα, χωρίς στρατηγική και στόχους.
  Μια πολιτική ελίτ που απαξίωσε και πτώχευσε απο άκρου εις άκρον την χώρα για να παραμείνει στο φάντασμα του ευρώ, την ίδια ώρα που οι Τούρκοι κτίζουν πυρηνικούς σταθμούς και αεροπλανοφόρα.
  Μια πολιτική ελίτ που οδήγησε την ελληνική οικογένεια σε εξαφάνιση και την ελληνική κοινωνία σε δημογραφικό μαρασμό, την ώρα που οι Τούρκοι έχουν φθάσει τα 50 εκατομμύρια πληθυσμού.
  Μια πολιτική ελίτ που απο το 1974 και μετά αποφάσισε να μην ξαναπολεμήσει ποτέ. Και τωρα νομίζει οτι οι άλλοι, οι ψευτο-σύμμαχοι θα πολεμήσουν για εμάς.
  Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει, προετοιμαστείτε κάποια μέρα να δείτε αυτόν ή τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ να αναγγέλλει απο τηλεόρασης την διανομή του Αιγαίου “για το καλό της πατρίδος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here