Εργασιακά-Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό με τον Γιάννη Βρούτση στη Λαμία (ηχητικό)

1

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, επισκέφθηκε την πόλη της Λαμίας, μετά από κοινή πρόσκληση των ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας Ν.Δ. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας Ν.Δ., ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων,  Γιάννης Βρούτσης ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Εργασιακά – Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό» στην αίθουσα του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας.

Νωρίτερα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο κος Βρούτσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στους τομείς αυτούς και διαβεβαίωσε πως η ΝΔ όταν αναλάβει μετά τις εκλογές θα προχωρήσει σε ρεαλιστική εκλογίκευση των στρεβλώσεων και δεν πρόκειται να λαϊκίσει.Record music and voice >>  

Στην απογευματινή εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ως βασικός ομιλητής, η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ελένη Μακρή- Θεοδώρου, ο Πολιτευτής και Πρώην Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρώην Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Στερεάς Ελλάδας κ. Καραγιάννης Κων/νος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας, η Τομεάρχης Οργανωτικού Φθιώτιδας κ. Ευμορφία Αυγερίου, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Μαγνησίας κ. Δημήτριος Δρακάκης, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ευρυτανίας κ. Στέλιος Κανέλλος, ο Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας κ. Ταξιάρχης Ζαλοκώστας, μέλη των Συμβουλίου ΝΟ.Δ.Ε Φθιώτιδας Ν.Δ. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας Ν.Δ., μέλη και φίλοι των οργανώσεων της Ν.Δ.

Ο κ. Βρούτσης μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και για το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και δήλωσε ότι στην ουσία αποτελεί ομολογία της αποτυχίας του ν. Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επίσης περιέγραψε τα όσα πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στη τελευταία διακυβέρνηση της και επισήμανε ότι «“Η αύξηση των εισφορών (που προκάλεσε ο ν. Κατρούγκαλου) οδήγησε σε μείωση τόσο του αριθμού των αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών, όσο και των δηλωθέντων εισοδημάτων τους”: Πλέον δεν το λέμε μόνο εμείς. Το παραδέχεται και η ίδια η Κυβέρνηση!

Ο κ. Σταικούρας περιέγραψε τους λόγους αποτυχίας των νόμων της σημερινής κυβέρνησης που σχετίζονται με τα οικονομικά ζητήματα και ανέφερε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους η σημερινή κυβέρνηση οδηγεί σε συνεχής μειώσεις όλα τα βασικά οικονομικά μεγέθη της χώρας ενώ παράλληλα πανηγυρίζει για αυτές της τις ενέργειες παρουσιάζοντας τις εντελώς διαστρεβλωμένες.

Οι φορείς της περιοχής τοποθετήθηκαν μέσω των εκπροσώπων τους, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και έθεσαν τα ερωτήματα τους στον κ. Βρούτση.

Ο πρώην υπουργός απήντησε ότι χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ρεαλισμός, και στάθηκε στο «κλίμα» που χρειάζεται η οικονομία μιας χώρας προκειμένου να μπορεί να πατάει γερά στα πόδια της.  «Κλίμα» που μπορεί να δημιουργήσει η Παράταξη με μπροστάρη τον Πρόεδρο της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ο κ. Βρούτσης σε άλλη χώρα υπήρξε Υπουργός? Το κόμμα του δεν Κυβερνά πολλά χρόνια τον ευλογημένο τούτο τόπο?
  Πόσες φορές έχουν «πειράξει» το ασφαλιστικό σύστημα?
  Ποια εργασιακά? Υπάρχουν δουλειές & δεν τις έχουμε αντιληφθεί? Δεν γνωρίζει για τα νέα Ελληνόπουλα που τρέχουν στα πέρατα του κόσμου να βρουν απασχόληση?
  Ποιο ασφαλιστικό? έχει διαλυθεί το όλον…
  Που βρίσκονται τα αποθεματικά των ταμείων?
  Πως αξιοποιήθηκαν τόσα χρόνια, τα χρήματα από τις ασφαλιστικές εισφορές?
  Νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν ακόμη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here