Επιτυχίες της Αναγέννησης Λαμίας στον στίβο

0

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που έγινε χθες Κυριακή 25/2 στην Πηγή Τρικάλων συμμετείχαν 6 αθλητές και αθλήτριες της Αναγέννησης Λαμίας, πραγματοποιώντας μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση.
Ο Μάριος Αναγνώστου για μια ακόμα φορά τερμάτισε 1ος στα 6000μ Εφήβων με χρόνο 18.27.
Ο Παναγιώτης Οδατζίδης, αν και αθλητής ημιαντοχής, κατέλαβε τη 17η θέση σε σύνολο 123 αθλητών στο σκληρό αγώνισμα των 4000μ Παίδων (13.19).
Η 15χρονη Αλεξάνδρα Χουλιάρα στα 3000μ Κορασίδων αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία και κατέλαβε τη 12η θέση για την ηλικία της,αφήνοντας πολλές ελπίδες για τους επόμενους αγώνες της (13.42).
Η Βασιλική Λίβα στα 8000μ Γυναικών ήταν αυτή τη φορά μακρυά από τις πρώτες θέσεις, γεγονός αναμενόμενο σύμφωνα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και σταδιακά τα ξεπερνά.
Τέλος, οι πρωτοεμφανιζόμενοι με τα χρώματα του Συλλόγου Χαντζηαντωνίου Αλέξανδρος (6000μ Εφήβων) και Αναγνώστου Νικόλαος (8000μ Νέων) είχαν μια άκρως αξιόλογη εμφάνιση και έβαλαν τις βάσεις για μια δυναμική συνέχεια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στις αθλήτριες και στον προπονητή τους Σάββα Κουμπούρα, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που προσφέρουν πάντα πολύτιμη αρωγή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here