Επιστροφή στην κατηγορία των οικονομικότερων κινητών;

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, η OnePlus ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στην κατηγορία των οικονομικότερων smartphones, μία κατηγορία που εγκατέλειψε μετά το OnePlus X.

Οι γνωστοί leaksters OnLeaks και 91Mobiles για ακόμη μία φορά ισχυριζόμενοι ότι κατέχουν την σχετική πληροφόρηση δημοσίευσαν renders ενός νέου μοντέλου της Κινέζικης εταιρείας που έχει την ονομασία OnePlus 8 Lite, και θα βρίσκεται ένα επίπεδο κάτω από το OnePlus 8.

H συσκευή θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, όταν τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Plus θα διαθέτουν τρεις κάμερες. Αν και θα φαίνεται να χρησιμοποιεί curved οθόνη, εντούτοις αναμένεται η εταιρεία να έχει κάνει και άλλες θυσίες, πέρα από τον τομέα της κάμερας, όπως για παράδειγμα να έχει χρησιμοποιήσει έναν χαμηλότερης απόδοσης επεξεργαστή, για να προσφέρει την συσκευή με χαμηλότερη τιμή.

Το OnePlus 8 Lite θα διαθέτει punch-hole στην οθόνη για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας αλλά και fingerprint reader όπως θα συμβαίνει και με τα άλλα μοντέλα της σειράς «8». Η οθόνη θα έχει κατά πάσα πιθανότητα διαγώνιο 6,4-6,5 ιντσών, αλλά λογικά δεν θα πρέπει να υπολογίζουμε στην χρήση κάποιου πάνελ OLED στα 90Hz.

Δεν είναι ξεκάθαρο ότι η Κινέζικη εταιρεία θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της συσκευής μαζί με την υπόλοιπη σειρά 8, αν βεβαίως οι φήμες ευσταθούν. Η κυκλοφορία πάντως του OnePlus 8 Lite δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Οι τιμές των μοντέλων της εταιρείας με τα χρόνια ανέβηκαν δραματικά (σε σημείο να πληρώνεις €759 για το 7T Pro και €599 για το 7T) οπότε ενδέχεται η εταιρεία να επιθυμεί να γεμίσει το κενό που άφησε εδώ και λίγα χρόνια με μία συσκευή που θα προσφέρει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού σε χαμηλή τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here