Εξύβρισαν και απείλησαν αστυνομικούς που πήγαν να τους συλλάβουν

0

Σοβαρά επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και δύο αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας σημειώθηκε στην περιοχή των Ψαχνών της Εύβοιας όταν οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο περιπολικό της αστυνομίας αντέδρασαν, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς όπως αναφέρει το κατηγορητήριο.
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές εξωλέμβιων μηχανών από περιοχές της Εύβοιας

Επιπλέον κατηγορούνται για απείθεια, εξύβριση και απειλή σε βάρος αστυνομικών

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για τις πινακίδες κυκλοφορίες του οποίου είχε δηλωθεί η κλοπή τους

Οι ανωτέρω ενέχονται σε (12) επιπλέον κλοπές εξωλέμβιων μηχανών από περιοχές της Χαλκίδας, οι οποίες εξιχνιάσθηκαν τον Νοέμβριο του 2017, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη ομοεθνής συνεργός τους

Αναλυτικά: Συνελήφθησαν, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 41 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει επίσης και ένας 22χρονος ομοεθνής τους.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται επιπλέον για απείθεια, εξύβριση και απειλή σε βάρος αστυνομικών, αλλά και για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για τις πινακίδες κυκλοφορίες του οποίου είχε δηλωθεί η κλοπή τους από τον ιδιοκτήτη τους την 08-01-2018, στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Επιπλέον κατά την προσαγωγή τους, αρνήθηκαν να εισέλθουν στο περιπολικό όχημα, ενώ παράλληλα εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, από κοινού με τον 22χρονο συνεργό τους, ενέχονται συνολικά σε έξι (6) κλοπές εξωλέμβιων μηχανών, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 07-12-2017 έως και 21-02-2018, από περιοχές της Εύβοιας και συγκεκριμένα (2) από Χαλκίδα, (2) από την Κάνηθο, (1) από το Λευκαντί και (1) από την Αμάρυνθο Ευβοίας.

Επίσης προέκυψε ότι οι δράστες ενέχονται στην διάπραξη ακόμη δώδεκα (12) κλοπών και μίας (1) απόπειρας κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, οι οποίες εξιχνιάσθηκαν τον Νοέμβριο του 2017 (σχετικό το από 02-11-2017 Δελτίο Τύπου).

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων περιπτώσεων κλοπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here