Εξωστρέφεια,συνεργασία και τουριστική ανάπτυξη μέσω Τσεχίας (ηχητικό)

0

Για την επίσκεψη  στη Λαμία και την ξενάγηση στο ΙΚΕ Θερμοπυλών,Τσέχικης αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον πρέσβη μίλησε στον FM-1 η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα:

Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών αντιπροσωπεία της Τσέχικης Δημοκρατίας,σημείωσε.


Ανταλλάξαμε απόψεις και ανανεώσαμε την υφιστάμενη ήδη, συνεργασία μεταξύ του Δήμου μας και της Τσεχίας σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στη κατεύθυνση τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας, μέσα από τον ιστορικό, θρησκευτικό, αλλά και ιαματικό τουρισμό.

Ο Δήμος μας  πρέπει και θα γίνει προορισμός. Έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που μπορούν να συνθέσουν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, με οργάνωση, δημιουργία υποδομών που στη συνέχεια θα δημιουργήσουν την επιθυμητή τουριστική υπεραξία και ανάπτυξη,σημείωσε η κα Ποντίκα προαναγγέλλοντας πολλές ακόμη συνεργασίες και αδελφοποιήσεις με πόλεις που έχουν κοινά χαρακτηριστικά και ίδιους στόχους.


Όσο για εκδηλώσεις που έρχονται η κα Ποντίκα μίλησε για εκπλήξεις και επιφυλάχθηκε το επόμενο διάστημα για συγκεκριμένες ανακοινώσεις: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here