Εξαφανίστηκε ο Ανδρέας Μικορούτσικος;

Δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του!

0

Λίγο πριν την έκδοση silver alert βρίσκονται φίλοι του γνωστού μουσικού και παρουσιαστή των reality shows Ανδρέα Μικρούτσικου τον οποίο αναζητούν και δεν βρίσκουν πουθενά.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι:
Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί εδώ και μερικούς μήνες. Τι κι αν ήταν ο πρώτος που χτύπησε στα ίσια τον «Πρωινό Καφέ» και τη Ρούλα με το «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» στο Mega; Τι κι αν θεωρείται ο πρωτοπόρος των ριάλιτι; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εδώ και μια πενταετία, τουλάχιστον, έχει εγκαταλείψει τα «εγκόσμια» της showbiz και κανείς δεν μπορεί να τον βρει.

Κανείς, εκτός από τον γιο του Στέργιο και τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο. Οι τελευταίες πληροφορίες που μου ήρθαν, αναφέρουν πως πριν μερικές εβδομάδες ο Μικρούτσικος εντοπίστηκε στο αγαπημένο του καταφύγιο. Το σπίτι του στη Μήλο. Αλλά και πάλι, ο ίδιος έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί – έστω και στο τηλέφωνο – και οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν έντονα. Κανείς πια δεν μπορεί να τον βρει στο κινητό του τηλέφωνο. Ελάχιστοι φίλοι, για την ακρίβεια, καθώς ο παλιός αριθμός που είχε κάποτε όλη η showbiz απαντά σε όποιον καλεί «ο αριθμός που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here