Ενισχύεται το ΚΥ Αμφίκλειας .Δέσμευση Σερέτη σε Στιβακτή

0

Στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη,μετέφερε τα προβλήματα του ΚΥ Αμφίκλειας η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Εμφανίστηκε αισιόδοξη μιλώντας στον FM-1 για την ανταπόκριση που βρήκε από τον διοικητή που ήδη είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την προμήθεια καυσίμων. Ο Δήμος βοηθά όταν μπορεί όμως δεν έχει την δυνατότητα να αναλάβει εξολοκλήρου τα καύσιμα και την θέρμανση του ΚΥ,τονίζει η κα Στιβακτή.

Σημαντική ήταν η δέσμευση του κου Σερέτη για άμεση πρόσληψη οδοντιάτρου,παιδιάτρου και ακτινοδιαγνώστη.

Σήμερα τελικά μετά από χρόνια γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας παρελήφθη και τίθεται στην διάθεση του ΚΥ το ασθενοφόρο που είχε δωρισθεί στον Δήμο από ομογενείς ενώ ο κος Σερέτης δεσμεύτηκε και για πρόσληψη πληρώματος.

Μέχρι τέλους της χρονιάς άλλωστε όπως μας ενημερώνει η κα Στιβακτή αναμένεται ο έλεγχος ακτινολογικών μηχανημάτων από τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ και εγκατάσταση μηχανισμού σύγχρονης αναλυτικής στο Μικροβιολογικό Τμήμα του ΚΥ.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για την πλήρη στελέχωση του ΚΥ Αμφίκλειας και των Περιφερειακών Ιατρείων μας που εξυπηρετούν πάνω από 20.000 κατοίκους αφού εδώ προστρέχουν από περιοχές της Φωκίδας και της Βοιωτίας,διαβεβαιώνει η κα Στιβακτή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here