Ελληνας αστυνομικός έκαψε ελληνική σημαία!

2

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος αστυνομικού ο οποίος έκαψε μια ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια πανηγυριού στην περιοχή των Πατησίων.

Μη γνωρίζοντας την ιδιότητά του, παρευρισκόμενοι κάλεσαν την Αστυνομία και ενημέρωσαν για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.
Στιγμές αργότερα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με έναν συνάδελφό τους, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ηθελε να εκδικηθεί την ακροδεξιά
Ο αστυνομικός συνελήφθη, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο και όπως προαναφέρθηκε διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του. Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στους συναδέλφους του πως έκαψε την ελληνική σημαία γιατί ήθελε έτσι να εκδικηθεί την… ακροδεξιά.
Πηγή: iefimerida.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΛΟ….ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ……ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…….ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  2. Να παραπεμφθεί σε ανακριτικό συμβούλιο & απόταξη…έδωσε όρκο, ασέβησε στο εθνικό σύμβολο, για το οποίο χάθηκαν παλικάρια σε πολέμους…
    Όταν εισέρχονται στις Ένοπλες Δυνάμεις & Σώματα Ασφαλείας, με μόνο κριτήριο τις Πανελλήνιες, τι περιμένεις? Ευτυχώς οι ειδικοί φρουροί έχουν τα μόρια, αυτοί που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις…

    Όταν φύγει να πάει σε ένα κρεματόριο (καύση νεκρών) για να «εξαφανίζει» σώματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here