Εικόνες ντροπής και φρίκης από την Χίο!

1

(Ξεγύμνωσαν και έδειραν αστυνομικούς σε ξενοδοχείο της Χίου)

Προφανώς ή η Κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου ή έχει συμβόλαια να εξοφλήσει ή θέλει νεκρό, για να ξυπνήσει.

Στα νησιά, τα ταλαίπωρα νησιά από το μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα, τα έκανε με μια λέξη που περιγράφει τα εξαγόμενα από εντερικούς σωλήνες.
Όσο συνεχίζει θα τα φάει κιόλας.
Αν είχαν σκοπό τους να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, δύναμη που να παραλύει, επίθεση αμέσως κατά μέτωπον και παράδοση του… αντιπάλου απέτυχαν.
Τώρα έχουν περάσει στη δεύτερη φάση, αποτυχούσης της πρώτης. Εξάντληση του αντιπάλου, παρουσία και τρομοκρατία μέχρι να παραδοθεί.
Το αποτέλεσμα προφανές. Απέτυχαν και εκεί.
Τώρα ένας δρόμος μένει. Ή τα μαζεύουν και φεύγουν και κουβεντιάζουν λογικά εφαρμόζοντας την πολιτική τους, φύλαξη συνόρων, απεγκλωβισμός νησιών, επιστροφές στην Τουρκία, γρήγορη απονομή ασύλου και μετά αν εφαρμοστούν αυτά μικρά Προαναχωρησιακά Κέντρα ή θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.
Και κάτι που αφορά εμάς.
Την ευθύνη για ότι γίνεται την έχει η κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νότης Μηταράκης. Αυτοί έδειραν, πρόσβαλλαν, μάτωσαν τον κόσμο, έθιξαν το φιλότιμο του, αυτοί κουβάλησαν στα νησιά δυνάμεις κατοχής, αυτοί προκάλεσαν την οργή, αυτοί κουβάλησαν τα ζώα των ΜΑΤ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και εμείς πρέπει να γίνουμε σαν τα μούτρα τους.
Τώρα που ηρέμησε το πράγμα, αναφέρομαι στα γεγονότα στο Ερύθα και μόνο σ’ αυτά, γιατί η ένταση συνεχίζεται εγκληματικά με ευθύνη της Κυβέρνησης, ας το σκεφθούμε όσο νηφάλια γίνεται.

Κάποιος είπε, εδώ μένουν ΜΑΤατζηδες και όλοι μαζί σπάσανε μια πόρτα και άρχισαν να χτυπούν ανελέητα δυο 25χρονα το πολύ παλικάρια που κοιμόντουσαν. Που ξέρουμε ότι δεν ήταν φοιτητές, τουρίστες ή ένοικοι του Ξενοδοχείου;
Ξέρω ότι υπάρχουν φωνές, που λένε καλά τους δείραμε, ξέρω ότι δεν γίνομαι κατανοητός σε οργισμένες ψυχές. Αν όμως ακόμα και οι ίδιοι πρωταγωνιστές δούν τα γεγονότα μετά από ένα μήνα, θα συμφωνήσουν μαζί μου.
Η βία φέρνει βία, δεν μας ταιριάζει εμάς τέτοια συμπεριφορά.
Για το τέλος κράτησα άλλη μια λάθος ενέργεια, αποτέλεσμα της οργής, που είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Αναφέρομαι στην ενέργεια κάποιων Εθνοφυλάκων, που ευτυχώς δεν ολοκλήρωσαν την απειλή τους να παραδώσουν τον οπλισμό τους.
Δεν είμαι άξιος να παραδώσω μάθημα σε κανέναν, την γνώμη του θα πώ.
Όχι τα ΜΑΤ ναρθούν, ο κόσμος ναρθεί ανάποδα, τα όπλα δεν παραδίδονται και καλώς πήραν την απειλή πίσω.
Τα όπλα δεν μας τα έδωσε ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Μηταράκης, τα όπλα μας τάδωσε η πατρίδα, μας τα εμπιστεύτηκε η κοινή μας μάνα, για να την υπερασπιστούμε. Θα τα παραδώσομε μόνο όταν το ζητήσει η ίδια για να τα δώσει σε νεότερα χέρια. Ποτέ νωρίτερα αι για κανέναν λόγο.

Υ.Γ. Εκεί στο ΓΕΣ θα μας απαντήσουν γιατί έμπλεξαν τον Στρατό στην σκατοδουλειά του Αίπους.
Αν όχι σε μας ας απαντήσουν στους Εθνοφύλακες, γιατί το ρώτησαν.
Άρθρο από τον Ρ/Σ Ράδιο Αλήθεια της Χίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here