Έγκλημα ή ενδοοικογενειακή υπόθεση στην Μακρακώμη;

Νεκροί μέσα στο σπίτι τους ένα ζευγάρι και δίπλα ένα πιστόλι

0

Το εγκληματολογικό της ασφάλειας Λαμίας έχει αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες της τραγωδίας που έγινε λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα στην Μακρακώμη.
Η αρχική εκτίμηση είναι ότι ένας 48χρονος που ζούσε με την σύζυγό του σε σπίτι στην είσοδο της Μακρακώμης όπου στο ισόγειο διατηρούσαν πρατήριο καυσίμων,πυροβόλησε και σκότωσε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Κατά μία εκδοχή νωρίς το πρωί το ζευγάρι καυγάδιζε και εν τέλει ο σύζυγος πήρε ένα πιστόλι που κατείχε και πυροβόλησε την σύζυγο του στην συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.
Δυστυχώς έπεσαν και οι δύο νεκροί και έτσι τους βρήκαν γείτονες τους.

Ειδικότερα το πρωί έφτασε στο πρατήριο βυτιοφόρο για να αδειάσει καύσιμα αλλά το πρατήριο ήταν κλειστό και κανείς δεν απαντούσε στο σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiafm1.gr η μητέρα της άτυχης γυναίκας που διαμένει στην Μακρακώμη έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε κανείς και  πήγε ως το σπίτι της κόρης της.

Χτύπησε το κουδούνι,χτύπησε τη πόρτα αλλά δεν υπήρχε καμιά ανταπόκριση.
Ενημερώθηκε τότε το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και με άδεια του εισαγγελέα Λαμίας κλειδαράς άνοιξε την πόρτα και στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.
Στο δάπεδο πεσμένοι μέσα στα αίματα και οι δύο σύζυγοι και δίπλα το πιστόλι.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην Μακρακώμη και στο σημείο έφτασαν και άλλοι κάτοικοι  ενώ κατά μια πληροφορία δεν προσήλθε ιατροδικαστής αφού η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης νεκροτόμου!

Αν και οι πρώτες εικασίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα και αυτοκτονία, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον Σταθμό μας ότι είναι νωρίς να βγουν οποιαδήποτε συμπεράσματα για τα πραγματικά αίτια αυτής της τραγωδίας, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και την εγκληματική ενέργεια από τρίτους…
Το σπίτι και πρατήριο στεγάζονταν σε κτήριο πολύ κοντά στην οικονομική εφορία της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here