Εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Βασίλη Κικίλια η μονάδα Τεχνητού Νεφρού Λαμίας

0

Ο υπουργός υποσχέθηκε αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,ενίσχυση της ογκολογικής κλινικής και σύντομα επανεκκίνηση λειτουργίας του ΚΥ Καμένων Βούρλων.

Υπάρχει συνέχεια στην διοίκηση και η μονάδα που σήμερα εγκαινιάζουμε είναι το επιστέγασμα προσπαθειών από το 2012 και πολλών διοικήσεων αλλά και κυβερνήσεων,αναγνώρισε ο Υπ. Υγείας στα σημερινά εγκαίνια.

Η μονάδα έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα μέσα και δυνατότητες καθιστώντας την μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες των Βαλκανίων. Ο υπουργός ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα για να αναβαθμιστεί και η ογκολογική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας με επιπλέον ιατρικό προσωπικό και νέα μηχανήματα .Στο κομμάτι της υγείας δεν χωρούν μικροπολιτικές και σκοπιμότητες κατέληξε.

.

Θέλουμε να ισχυροποιήσουμε περαιτέρω το νοσοκομείο Λαμίας στο δημόσιο σύστημα υγείας τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προσθέτοντας πως το νοσοκομείο Λαμίας άντεξε παρά την κρίση και τα σφάλματα και υποσχέθηκε την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της μονάδας

Είμαι συγκινημένος γιατί ολοκληρώνουμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την ευαίσθητη ομάδα των νεφροπαθών τόνισε ο Διοικητής Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν και το προσωπικό της μονάδας.

Ο Φώτης Σερέτης Δοικητής της 5ης υγειονομικής περιφέρειας μίλησε για την αύξηση των κλινών με παράλληλη αύξηση προσωπικού και την επιστημονική διασύνδεση της μονάδας με το πανεπιστημιακό της Λάρισας ώστε να παρέχονται στους πολίτες υπηρεσίες με ποιότητα και ασφάλεια.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν για το σημερινό αποτέλεσμα από το προσωπικό μέχρι την Διοίκηση έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here