Εγκαινιάζεται αύριο η 51η Πανελληνία Έκθεση Λαμίας!

1

Ο τίτλος δεν είναι ούτε παραπλανητικός ούτε πρωταπριλιάτικος στις αρχές…Οκτωβρίου.
Η παραλογή έχει την σημειολογία της και αποσκοπεί στην συνειδητοποίηση της σταδιακής υποβάθμισης του τόπου μας και της διοικητικής απαξίωσης του διαχρονικά και συστηματικά.
Επιτέλους καιρός να αφυπνιστούμε και να διατηρήσουμε τουλάχιστον τα κεκτημένα μας.
Για νέες κατακτήσεις ούτε λόγος.
Δεν είναι ευχάριστο να ανακαλούνται στη μνήμη αναφορές και φράσεις ανθρώπων που ασέλγησαν πολιτικά στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε να σκεπάζει τις περιπέτειες τούτου του λαού η λήθη.
Χωρίς ιστορική μνήμη δεν έχουμε μέλλον, αντίθετα λαός με μνήμη κάνει λιγότερα λάθη!
Ο δικτάτωρ Κονδύλης είχε πει “Αν ήξερα πόσο εύκολο είναι να κυβερνάς την Ελλάδα, θα το έκανα από τότε που ήμουν λοχίας”, δυστυχώς ακολούθησαν άλλες δύο περίοδοι δικτατορικών καθεστώτων στην χώρα μας.
Μάλλον η απάθεια ή η παθητική μας στάση δίνουν την δυνατότητα σε διαφορετικούς διαχρονικά παράγοντες του δημόσιου βίου να εξασφαλίζουν την ανοχή ίσως και την αποδοχή μας σε ανεύθυνες και απατηλές υποσχέσεις και δεσμεύσεις τους ενώ γνωρίζουμε ότι πρόκειται για “έπεα πτερόεντα”, λόγια του αέρα.
Δεν πέρασε πολύς χρόνος που ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Στέργιος Πιτσιώρλας σχεδόν κατηγορηματικά αλλά και δεσμευτικά μας διαβεβαίωνε ότι μέσα στο καλοκαίρι (2018) και ειδικότερα τον Σεπτέμβριο, θα είναι έτοιμη τροπολογία η οποία θα περάσει από την Βουλή για την σύσταση του ενδιάμεσου φορέα που θα αναλάβει την λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης.
Μάλιστα ο κ.Πιτσιώρλας ήταν σχεδόν κάθετος στην απόφαση του ότι αρχές Οκτωβρίου, κάπου στις 4-5 Οκτωβρίου θα οργανωθεί οπωσδήποτε η 51η ΠΕΛ!
Σήμερα έχουμε 3 Οκτωβρίου οι εγκαταστάσεις της ΠΕΛ θυμίζουν λεηλατημένο παλιατζίδικο, αλλά κανονικά αύριο ή μεθαύριο ο κ.Πιτσιώρλας συνοδευόμενος από συνεργεία τηλεοπτικών Σταθμών πρέπει να ρθει στην Λαμία για να εγκαινιάσει την φετινή εκθεσιακή περίοδο.
Η ώρα των εγκαινίων δεν έχει ακόμη οριστεί…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here